Wij zijn een hechte kerkgemeente, die al generaties lang samenkomt om God alle eer te geven. We hebben een heldere boodschap: wij geloven dat Christus voor onze zonden is gestorven en dat wij door het geloof in hem het eeuwige leven mogen krijgen. Maar ons geloof gaat verder dan die belofte. We voelen ons verbonden met elkaar, willen Gods liefde laten zien in de omgang met elkaar én willen God in onze diensten eerbied geven.

Verbondenheid

Als gemeente zijn we samen verbonden door ons geloof in God. Omdat we samen bij God en Jezus Christus horen, horen we ook bij elkaar. Die verbondenheid geven we vorm door o.a. onze gespreksgroepen, jeugdactiviteiten en verschillende projecten die we samen doen.

Omgang

In het geloof staat de liefde voor God centraal. Wij vertrouwen erop dat God onze Vader in de hemel is en dat hij zijn weg gaat met zijn kinderen op aarde. In onze gemeente helpen en stimuleren we elkaar om een levende relatie met God te hebben. Iedereen is welkom.

Eerbied

We luisteren eerbiedig en zorgvuldig naar wat God in de Bijbel te zeggen heeft. Dit is in de 21ste eeuw nog steeds een krachtige boodschap, die enthousiasmerend werkt en die mensenlevens verandert!

 

Wilt u ook kennismaken met deze boodschap? Dan nodigen wij u uit om onze kerkdiensten te bezoeken! U vindt onze kerk aan de Bergkampen 14 in Sint Jansklooster. De diensten vinden normaliter plaats om 09:30 uur ’s ochtends en 14:30 ’s middags.